Senaste inläggen

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 27 januari 2008 20:53


Idag har det inte varit riktigt som vanligt. Det lilla "plaströret" i baken sa att jag skulle få 36,8 valpar! – trodde jag en skräckslagen sekund, men matte lugnade mig och förklarade att siffrorna betydde att jag hade 36,8 i temp och att det i sin tur betydde att valpningen har börjat komma igång.


Matte är nog inte riktigt så korkad som jag befarade, tack och lov! Jag blev genast mycket lugnare när hon förklarade allt för mig.


Sedan gick jag in i min valplåda och bäddade till där, för DET hade hon inte lyckats med.

ANNONS


Om ni har missat det så ska jag berätta – jag ska ha valpar!

Sista dagarna i november var jag till Finland och träffade en jättetrevlig kille, Vili, och snygg dessutom (FINUCH)! och nu ska vi snart ha valpar. Men vi är särbo, så det blir jag och min familj som får ta hand om dom. Fast egentligen vill jag nog inte att så många ska bry sig, för jag vet alltid bäst själv och kan allt!


Idag stoppade matte ett litet "plaströr" i rumpan på mig och sa att hon skulle se om det var dags snart för valpning...? Och hon haft hunduppfödning i 40 år i år och vet inte ens vilken väg valparna kommer – inte sjutton kommer dom genom stjärten! Det upptäcker hon väl så småningom, men medge att det kan kännas lite osäkert för en förstföderska med en så´n matte...Ha det bra där ute, nu ska jag äta middag (och försöka stjäla lite från
dom andra ;-))

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se