Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Märta med tjäderhöna

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 27 september 2009 13:24


I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var 11 stycken som låg utspridda på gården och åt och njöt. Oj så gott det är! Tur att vi är så sams för annars kanske inte alla hade kunnat få var sitt ben. Matte vill helst inte ha oss liggande i köket med färska ben som husse lämnat extra mycket kött på, utan hon förpassar oss ut med våra orgier.


Märker ni att jag helst inte vill tala om dagens jakt – utan mig! Märta skällde bra och skötte sig utmärkt så hon och husse kom hem med en fin tjäderhöna. Lite stolt är jag allt, hon är ju trots allt min dotter!


  

Husse med Märta och tjäderhöna


  

Mmmm, här luktar det gott!


  

– "Jag tar mig nog en liten bit av köttet från skotthålet"

 

LOJSAN

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sissi

28 september 2009 19:03

Snyggt jobbat syrran.

 
Kristiina

Kristiina

3 oktober 2009 19:36

Hi, so nice that Märta has been in hunting. We haven´t many birds here Finland this Autumn...but we have barked still them which are availlable... just little litters....

http://www.sunpoint.net/~joutsenvaara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

  Hej Daniel och Ronja!Jag, husse och mattarna blev jätteglada för julkortet från er. Vi tänker också på er och undrar hur ni har det. Har Ronja slutat sova i sängen? Jag tar alla chanser jag får att smyga till mig en liten stund i mattes säng - då ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se