Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Ett litet, litet livstecken fån oss...


Huvudstudie av Märta 18 februari 2009


Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...


LOJSAN

 
ANNONS
 
Ingen bild

JAG och ronja

23 februari 2009 19:38

jag och ronja har det så bra.Ska vara i stugan på sportlovet..,

 
Simba och gänget

Simba och gänget

2 mars 2009 22:18

Hej, här kommer en liten hälsning från Kalix. Allt är bra hära! Matte håller på att plåga mig inför rasspecialen här i Kalix till helg. Den här gången tränar vi även på mätningen som inte gick så bra sist =) Hon har även anmält oss till utställnings träning, vet inte varför hon tror att vi behöver det =)

Ha de bra.. / Simba med gänget

http://busarna.filosoferar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Hej Daniel och Ronja!Jag, husse och mattarna blev jätteglada för julkortet från er. Vi tänker också på er och undrar hur ni har det. Har Ronja slutat sova i sängen? Jag tar alla chanser jag får att smyga till mig en liten stund i mattes säng - då ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se