Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Till Daniel & Ronja

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 17 december 2008 19:28


Hej Daniel och Ronja!
Jag, husse och mattarna blev jätteglada för julkortet från er. Vi tänker också på er och undrar hur ni har det. Har Ronja slutat sova i sängen?

Jag tar alla chanser jag får att smyga till mig en liten stund i mattes säng - då kan jag ligga riktigt nära husse. Tyvärr kommer alltid matte och lägger sig där så jag får gå ner i min egen fåtölj (som jag fick i julklapp för några år sedan). MEN matte är en nattmänniska så ibland kan jag få ligga där och mysa riktigt länge.

Och ibland är matte på kurs över helgen och DET gillar jag, då kan jag ligga i hennes säng och jättenära husse hela nätterna, suck...


Pussar från

LOJSAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se