Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Simbas utställningsresultat - UPPDATERAT 2 december

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 27 november 2008 10:23


Som jag berättat tidigare skulle Simba på SSFs (Specialklubben för skällande fågelhundar) utställning i Arvidsjaur. Det gick riktigt bra för honom, han fick 1 juniorklass och 1 juniorkonkurrens, men utan HP. Jag har inte fått läsa kritiken ännu, men enligt husse blev Simba jätterädd för mätstickan!? Så jag misstänker att det spelade in (det borde det göra).


När jag får kritiken ska jag lägga in den på min blogg; domare var Stig Brännvall.


Det här är Simbas kritik:

"Mkt god typ, i övrigt bra huvud som störs av långt nosparti, bra ögon och öron, bra hals och rygg, godtagbart kors, bra bål, godtagbar benstomme, mjuka mellanhänder, bra färg, päls och svans. "


LOJSAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se