Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Simba utställningstränar


Igår kväll var jag med matte och lillmatte till Kalix för att träffa min son Simba och hans matte och husse. Vi utställningstränade Simba lite – han fick inte dra! – inför SSF:s utställning i Arvidsjaur lördag 22 november.


Här är Simba med matte...


...å här med matte och husse


Nästa lördag ska jag ligga och hålla tassarna för Simba. Jag är jättestolt över min vackre son.


LOJSAN

 
ANNONS
 
Iskra/Diana

Iskra/Diana

12 november 2008 13:10

Det var en snygg hund!!!

http://quipuskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se