Direktlänk till inlägg 6 november 2008

Liten men tuff!?

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 6 november 2008 20:02


Nåja, inte JAG förstås, och verkligen inte min dotter Märta, men läs här http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=298507/ om nobs så får du se...


En sak stämmer då på mig och Märta också, bildtexten under den här bilden lånad från artikeln, skriven av Mats Blidström och publicerad i Jakt & Jägare


Norrbottenspetsar är de trognaste och absolut bästa sällskapshundar som man kan tänka sig, tycker husse.... och vi jagar fågel i skogen och ekorre på gården ;-) Ekorrjakten är inte så populär hos husse så jag har lärt mig att tyst sitta och titta på ekorrarna när de leker i träden, men oj så svårt det är! Ibland kommer det konstiga pip o ljud ur halsen på mig – alldeles av sig själv då.


LOJSAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se