Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Simbas utställningsdebut

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 17 oktober 2008 16:17


Simba har varit på ett par inofficiella utställningar tillsammans med sin matte och husse. Här är en "skrytbild" på Simba och hans rosetter efter debuten – han blev BIR-valp men oplacerad i finalen.Efter det har han också varit på inofficiell utställning i Överkalix. Då var husse och Märta dit och hälsade på honom. Han blev BIR-valp med väldigt fin kritik. Gammelmatte tycker att han är jättefin, men han behöver lära sig gå finare i koppel så han kan visa sina väldigt vackra rörelser.

Senare i höst ska han på sin första officiella utställning.


LOJSAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se