Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008

Sissis första fågel

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 15 oktober 2008 18:08


Nu ska ni ÄNTLIGEN få se några bilder på mina fina valpar.

Först Sissi:

Här är bilder från jakten och hennes första fågelSå här skrev husse Kent i mailet till gammelmatte:

Nu har vi börjat jaga med Sissi och idag föll första fågeln. Hon hittade en tjädertupp som satte sig i en gran och skar näbb åt henne. Hon började skälla direkt och gjorde några uppehåll men jag behövde bara smyga ca. 50m så såg jag tuppen som satt perfekt med sidan emot mig.Då skottet gick och fågeln slog i marken fortsatte Sissi att skälla på den stendöda fågeln.Hon var rädd för den, men efter att hon fått några köttslamsor från utgångshålet och mycket beröm så vågade hon sig till slut fram och nosa påtuppen.Vilken bra start vi har fått – hunden är ju bara sju mån. Nu hoppas vi alla på fortsatt jaktlycka!


I morgon kommer bilder på Sissis bror Simba.


LOJSAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se