Direktlänk till inlägg 14 oktober 2008

Tittut.... hur har ni det?

Av Joutsenvaaran Eloisa, alias Lojsan - 14 oktober 2008 20:46


Usch, så skamlig jag känner mig. Det är så länge sedan ni hört något från mig och mina små på bloggen. Fast små, förresten... dom är ju 7½ månad nu och har börjat leva sitt spännande liv "på riktigt".

Jag själv har haft en lång och välbehövlig vila efter första valpkullen. Inte för att dom var besvärliga precis, men dom inkräktade alldeles för mycket på min och husses kvalitetstid... (skogspromenaderna och den i soffan frmför TV:n).


Jag hade ju hoppats att han skulle bli min helt och hållet bara det här var över, men inte! Han behåller Märta! Ja, hon är söt och god, men vi måste ju dela på gracerna och det är inget jag är bra på. Däremot är jag rätt duktig på att sura – och VISA det, tydligt och länge. Han lär sig kanske så småningom vad det innebär att vara otrogen mot mig :-(


Jag har fått bilder via mail på malmbergtjejen "Sissi" och kalixkillen "Simba". Dom har varit duktiga i skogen och i utställningsringen. Ska be matte söka fram mailen med bilderna och publicera dem i morgon. När får jag bilder från mina andra älskade ungar då?


LOJSAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se