Direktlänk till inlägg 8 maj 2008

Generationsskifte?


Hej allesamman!
Mitt liv är lugnt och rätt avspänt just nu, men det händer desto mer för min lilla valp Märta, som stannade hos husse :-( och mig. Därför har jag bestämt att Märta får ta över ansvaret för bloggen. Eftersom jag är mamma kommer jag givetvis att lägga nosen i blöt då och då – ni vet ju hur mammor är; ungarna blir aldrig vuxna ;-)


Jag hoppas att Märta snart har något att berätta.


Puss, puss så länge,

LOJSAN

 
ANNONS
 
ronja!

ronja!

8 maj 2008 17:56

grattis!!! åke på din namsdag!! från ronja och daNNe!

http://Lojsans blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se