Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Lite bilder kan ni väl få se...


...även om jag inte har lust att blogga direkt. Livet är så skönt nu, om det inte hade varit för att jag fått konkurrens om husses gunst. Märta sitter titt och tätt i hans famn och då ryms inte jag :-((

Jag brukar hota henne och fräsa åt henne när dom inte ser eller hör (tror jag i alla fall...) men ibland vet dom precis vad jag gör fast jag är så diskret.


Dom här bildrna är tagna den 5 april, just innan Jerry (den mindre tiken) flyttade till sin familj i Boden.


Jerry har bestämt sig... hon SKA ha "snodden" av Vilja...


...å se! Vulja gav sig till slut


Vilja övervakar Glittras och Jerrys lek


Gissa vad som hände 1 sekund senare... :-) . Jerry under bädden attackeras av Märta


Ibland ser mattarna o husse för mycket på TV. Då kan man sätta sig under TV:n o titta på dem. Fiffigt, eller hur?


Märta


Matskålen urstädad av t.v Jerry och t.h Märta


Jerry har övertaget (alltid!) Hon är målmedveten och ihärdig, något som blir bra i skogen


Jerry


Jerry i soffan med Anna


Dragkamp, t.v Jerry och t.h Märta


LOJSAN
 
ANNONS
 
ronja!

ronja!

21 april 2008 14:51

hej! morsan
idag har jag klippt klorna det gjorde jätte ont.Men sen höll matte om mig hela tiden.Jag mår jätte fint här i kalix. men vi ska till stugan i helgen det blir roligt.Jag sover hela natten men jag vill ut vid 6 tiden

http://Lojsans blogg

 
Ingen bild

mamma LOJSAN

23 april 2008 12:55

Stackars Ronja, jag vet PRECIS hur det är! Jag tyckte inte alls om kloklippning heller. Men som tur var klippte matte i alla fall, annars hade jag ju fått ont i mina tår om klorna går av.
Men jag lärde mig klippa mina klor själv – jag biter av klorna så snyggt och ordentligt. Det är bara sporrarna som jag inte klarar, så dom får dom klippa.
Hoppas du också lär dig det, det blir mycket bättre då.

Puss från mamma
LOJSAN

 
Simba

Simba

25 april 2008 09:15

Hej mamma!
allt är bra i kalix och jag växer så det knakar. Jag och brorsan busar och gör jäkelskap hela dagarna. Kolla min och brorsan blogg nån gång http://nalle-simba.bloggagratis.se/

http://nalle-simba.bloggagratis.se

 
Ers Majestät Stålmannen

Ers Majestät Stålmannen

30 april 2008 11:05

Tack för det - det är MÅNGA som berömt mig för att jag passar så bra i min nya kostym!
Alla utom matte & husse, men det förvånar mig inte alls - du skulle bara se hur dom är klädda, man nästan skäms.....
Jag tycker du verkar vara en riktigt sympatisk fröken, och har du inget för dig under någon helg framöver så kan jag väl flyga över och hämta upp dig på en träff, eller?
Vackra barn du har!
Blink, blink från Stålmannen-kungen

http://www.millhunter.bloggagratis.se

 
ronja!

ronja!

4 maj 2008 19:42

hej morsan!! :) =)
jag mår bra här i kalix danne har inte tröttnat på mig.Idag har vi vari i överkalix!
.på måndag ska jag till veterinären det blir spännande och få en spruta.
HEJdå mvh ronja,danne ::)

http://Lojsans blogg

 
Ingen bild

Molly ( Jerry )

6 maj 2008 19:44

Hej Morsan
Jag har inte fuskat sen jag kom till de ny hemmet utan är absolut rumsren. Jag busar så mycket jag hinner och gör ofog. Jag har lite svårt att komma när de lockar på mig men då brukar dom gå in och det är inte roligt att bli ensam. Det var svårt det där med att åka bil ( spydde ) men nu sover man så gott och dessutom vet jag att jag alltid får följa om jag går till bilen. Nu skall jag riva sönder något men jag hör av mig någon annan gång.
Hälsningar Molly

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

I morse var husse en riktig SVIKARE! Han gick till skogs och tog bara Märta med sig. Usch på honom! Han skyllde på att jag inte såg så pigg ut, hm... Fast hur pigg är han själv när han äter för mycket!? Matte bjöd på färska älgben igår och vi var ...


För en tid sedan kom denna hälsning från min duktiga dotter Sissi, genom hennes husse Kent.    Sissi med nyskjuten tjädertupp efter ett bra skallarbete   LOJSAN ...

  I lördags var min son Simba på utställning i Piteå. Det var Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning. Simba fick den här kritiken: Stram unghund m fint huvud härligt pigment mkt bra front ben o tassar ännu lite tunn i kroppen goda...

  Lilla Sissi i Malmberget har varit på skidutflykt i Sjaunja idag långfredag. Lyckans ost!     GLAD PÅSK! önskar en avundsjuk mamma LOJSAN som har varit på sin dagliga skogspromenad, men i koppel! för det finns så mycket hare i vår promenadskog ;-(...

  Huvudstudie av Märta 18 februari 2009   Vi mår alla bra, men vi tycker inte att vi har så mycket att berätta...   LOJSAN ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se